Velkommen til Palshøj-Bulldogs

slide1
slide2
slide3
slide4
CoverImg

Velkommen til vores hjemmeside. Vi fik vores første engelske bulldog i 2002, i dag har vi 4 engelske, 2 hanner og 2 tæver, herunder kan I læse lidt om engelsk bulldog og I kan besøge de forskellige menufelter

Under nyheder kan I læse omkring det kuld vi venter omkring 10-12 marts 2019

Værd at vide om engelsk bulldog

På grund af sin stædighed, oprindelse og karakteristiske udseende, er hunden i dag et symbol på Storbritannien og en populær maskot for utallige amerikanske universiteter og gymnasier i USA.
Størrelsesfacts: Hannerne er omkring 40 cm. høje. Tæverne fem cm. kortere. Vægt: 22-25 kg. Farver: Forskellige røde nuancer med eller uden sort maske eller hvide aftegninger.
VÆREMÅDE
Selv om en engelsk bulldog umiddelbart kan være noget truende i sit udseende, er det en mild, hengiven og charmerende hunderace. Udseendet har dog altid haft en vis afskrækkende effekt på uønskede gæster. Og man fornemmer fortidens aggressioner i hunden, når den tirres og provokeres. Den lille tætte skabning beskrives som kærlig og hengiven på den ene side og som ved- og udholdende på den anden side. Alene pga. størrelsen er en engelsk bulldog ideel som børnehund. Den er lille i statur med et bredt, kompakt og massivt hoved.Øjnene er meget runde, langt fra hinanden og meget mørke.

Det er ikke svært at opdrage en engelsk bulldog. Den er positivt stemt over for anvisninger, hvis de gives på en venligt og bestemt måde. Hunden må absolut ikke behandles på en hård og ubarmhjertig måde, men må omvendt heller ikke få lov til at styre tingene selv. Dens beskedne, nærmest firskårne ben betyder, at det ikke er motionshund. Et par daglige ture i spadseretempo er nok til at tilfredsstille racen. Til gengæld er det vigtigt at prioritere den sociale omgang med hunden.
Har I spørgsmål, så kontakt op på vores kontakt side, vi er til for jer